Introductie van thompson & morgan x anya hindmarch blog in thompson & morgan

Introductie van Thompson & Morgan x Anya Hindmarch Blog in Thompson & Morgan.

Introductie van Thompson & Morgan x Anya Hindmarch.

Het nieuwe Pont Street Garden Centre van Anya Hindmarch is een feest voor de ogen, van binnen en buiten! Afbeelding: Anya Hindmarch.

In het kielzog van Chelsea Flower Show 2022, zijn we enthousiast om onze samenwerking te delen met op duurzaamheid gerichte luxe ontwerper Anya Hindmarch en haar nieuwe.

in Chelsea, die geopend om samen te vallen met het hoogtepunt van de tuinbouwkalender die net om de hoek loopt. Open van 21 mei tot 3 juli 2022, deze nieuwste toevoeging aan de Anya Hindmarch Village is geïnspireerd op de klassieke jaren zeventig tuincentrum en The Good Life, met een concept ruimte gewijd aan een prachtig Britse viering van alles tuinieren.

Het Pont Street Garden Centre is een feest voor de ogen. Luxueuze hangmanden en slimme groene enscenering vol met potplanten in een groot aantal juweelachtige kleuren vloeien uit op straat, terwijl het interieur rijkelijk is ingericht met een zorgvuldig samengestelde selectie van accessoires en planken van weelderige huisplanten gepresenteerd in aantrekkelijke bruine papieren zakken. Anya Hindmarch heeft met ons samengewerkt bij Thompson & Morgan om een nostalgische collectie van Good-Life geïnspireerde zaadpakketten en gecureerde tuinaccessoires te creëren, waaronder.

Tuinbenodigdheden zoals handschoenen, knielers, gereedschap, truggen en zelfs touw zijn ontworpen met stijl en praktische in gedachten.

Lush huisplanten in overvloed, allemaal uniek en bedachtzaam gepresenteerd in bruin papier zakken.

Een populaire Britse TV sitcom loopt uit 1975-78, Het goede leven was gebaseerd op de concepten van zelfvoorziening en leven van het land. Het Pont Street Garden Centre is een terugslag naar dit tijdperk, met een Good-Life-geïnspireerde logo en rangen op de gelederen van op maat Thompson & Morgan zaad pakketten die speciaal zijn ontworpen voor de gelegenheid. Er zijn zelfs vintage kaftans beschikbaar voor degenen die graag kanaliseren Margot in de tuin!

Blader door een reeks van erfgoed-geïnspireerde gereedschappen en tuinaccessoires, evenals schattige fruit- en groente-thema zakjes! Afbeelding: Anya Hindmarch.

Anya staat bekend om haar leuke en fantasierijke ontwerpen, en een bijzonder hoogtepunt van de collectie is de totaal unieke.

een schitterende avondtas in het ontwerp van een Thompson & Morgan zonnebloemzaad pakket (koop de echte zaden.

Prachtig gemaakt en gevoerd met zachtste gerecycled satijn, dit is een waar statement stuk om toe te voegen aan uw Chelsea Flower Show outfit!

Hoewel er geen set dress code op de Show is, is het evenement beroemd als een sartorial en een tuinbouw extravaganza, met veel bezoekers dressing hun best voor deze speciale gelegenheid. Dapper heren sport blazers en lichte broek, terwijl veel dames sieren zomerjurken en flamboyante hoeden.

Deze unieke avondtas geïnspireerd door een Thompson & Morgan zaad pakket is de perfecte aanvulling op de volgende jaren Chelsea Flower Show outfit! Afbeelding: Anya Hindmarch.

In een typische dag op de Chelsea Flower Show, kunt u slingeren rond een enorme schat trove van geweldige tuinen en displays, die kwekers uit heel het Verenigd Koninkrijk hebben gegoten hun hart in voor het afgelopen jaar of meer! Voor sommigen is dit een kans om een leven werk te tonen. De show is uw kans om unieke ontwerpen en nieuwe ideeën bewonderen, spot sommige van uw favoriete rassen in al hun glorie, of zelfs ontdekken nieuwe en inspirerende planten om thuis te groeien.

Het thema van deze jaren show was wild, met veel showtuinen wemelen van inheemse planten die van het wild profiteren. De ontwerpen inspireerden uit weiden, bossen en hagen voor een naturalistisch gevoel. In de geest van dit, vindt u Anyas zaad selectie vol met wilde dieren-vriendelijke bloemen zoals.

en wildflower mix, evenals traditionele makkelijk te kweken favorieten zoals.

Kies uit een reeks van op maat gemaakte Thompson & Morgan zaden, herontworpen in het thema van The Good Life.

Pop naar beneden naar Pont Street op 3 juli tot voorraad op Perennials voor Millennials, Wildflowers voor Wild Women en nog veel meer! U kunt zelfs deelnemen aan terrarium workshops voor zowel volwassenen als kinderen, georganiseerd in Anyas Garden Centre op 18 juni.

in je foto's zouden we graag zien wat je vindt!.

Bewaar mijn naam, e-mail en website in deze browser voor de volgende keer dat ik commentaar.

De T&M blog heeft een schat aan goed geïnformeerde medewerkers. Ontdek meer over hen op onze.

Problemen schieten uw Geranium groeiende problemen.

Geranium plagen, ziekten en andere problemen.

Hoe groeien en drogen Bloemen: 14 Beste planten te drogen.

13 levendige veg groeiende blogs direct uit boerderijen.

edu/tree-detail/howea-forsteriana.

Kies dus een plek waar genoeg ruimte is en waar je makkelijk bij kan.

Kleine palmen kosten minder, grote palmen kosten meer. Het ontwikkelt grote, tropisch uitziende groene bladeren, en zal wanneer het groter is bloeien en zaden produceren. Het aantal bladeren per snoeibeurt wordt het best laag gehouden. De palmen op de  foto zijn even oud (22 maanden). Het betreft de Washingtonia filifera. Grote bomen moeten vervoerd worden naar je tuin en je moet ze daarna planten, wat ook lastig kan zijn.

Palmbomen hebben een voorkant en achterkant.

Neem eens een kijkje in onze winkel en informatieve database om te ontdekken welke planten geschikt zijn voor uw tuin!. Het is een goed idee om een soort schotel van aarde op grondhoogte om de boom heen te maken, om regenwater naar de wortels van de plant toe te leiden. Mail (verplicht maar wordt niet gepubliceerd). Daarom is het misschien nodig om ze te ondersteunen totdat de wortels genoeg gegroeid zijn om het zelf aan te kunnen. Het lijkt misschien of de wortels dan meer ruimte hebben om te ademen, maar dit doet meer schade dan dat het de wortels helpt. Het zand zorgt ervoor dat de afvoer goed blijft en geeft de boom ook iets om stevig in te staan.

Maggie Moran is hovenier in Pennsylvania.

Palmen kunnen enkel opgekweekt worden uit zaad. com\/images_en\/thumb\/6\/61\/Plant-a-Palm-Tree-Step-1-Version-2. Kies bij het verplanten van de zaailingen voor het beste resultaat wederom voor een diepe pot. Het kiezen van de juiste palmboom voor uw tuin kan een beetje intimiderend, maar ook heel spannend zijn. Als het de eerste keer niet lukt probeer het dan gewoon nog een keer. Sommige palmbomen kan je dieper begraven dan waar hun wortels beginnen. Het effect is echt prachtig! De planten zijn hierdoor wel iets meer gevoelig voor de kou dan normaal, dus tijdens koude periodes moet de stam goed worden ingepakt.

Land / Regio (voor passender advies - wordt niet gepubliceerd).

html(hNewPrice); eUnitElement. Het is een goed idee om flink om de basis van de plant die u gaat planten heen te graven. Wel zitten er soms Howeas tussen die typische kleine potjes die ze dan palmenmix noemen. com\/images_en\/thumb\/5\/56\/Plant-a-Palm-Tree-Step-6-Version-2. com\/images_en\/thumb\/3\/30\/Plant-a-Palm-Tree-Step-3-Version-2.

jpg\/v4-460px-Plant-a-Palm-Tree-Step-2-Version-2.

Middelen die helpen met het aanpassen van je aarde zoals vermiculiet, potgrond of andere goede aarde om in te planten, organische compost en kunstmest. Vervolgens moet u zorgen voor een stabiele, vochtige en warme omgeving. Trachycarpus geminisectus zaailing klaar om te groeien. Je vindt dan elke week handige handleidingen in je inbox.

jpg\/v4-728px-Plant-a-Palm-Tree-Step-1-Version-2.

Het eerste jaar kun je de zaailingen gewoon in dezelfde bak als waarin gezaaid is laten staan.

Mijn excuses voor de late reactie, ik was zelf ook even op vakantie. Tuinbouwer Maggie Moran: 'Palmbomen hebben ondiepe wortels die meestal een diepte bereiken van ongeveer een meter. Kan tegen temperaturen tot -13°C, moet in de volle zon. Maak een verhoging(1) omgeven door een afwateringsgeul(2). Als het water binnen een uur of twee weggezakt is dan is je afvoer perfect. Ga niet ergens graven als je niet zeker weet dat dat ook kan op die locatie. Het zaadje zit nog vast aan de kiem. Spoel de kluit schoon met stromend water totdat alle potgrond verdwenen is.

jpg\/v4-460px-Plant-a-Palm-Tree-Step-1-Version-2.

Palmbomen zijn goede landschapplanten omdat hun wortels niet-invasief zijn. Het nemen van een stek zal dan ook geen nieuwe palmboom opleveren. De beste vederpalm op het gebied van hardheid, waar voor je geld en gemak in de verzorging is de Butia eriospatha, een palm afkomstig uit de Zuid Braziliaanse bergen. Dit doen we omdat er alleen een gezonde palm kan worden verkregen, als de plant een groot en gezond wortelstelsel heeft opgebouwd.

Dus als je de boom in je voortuin plant, betekent dat dat de voorkant richting de straat moet en als je hem in de achtertuin plant dan moet de voorkant richting het huis.

Wikkel om de stam van je boom op ongeveer een kwart van zijn hoogte een stuk jute van zo'n 40 centimeter breed. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons. com\/images_en\/thumb\/6\/69\/Plant-a-Palm-Tree-Step-2-Version-2. Het antwoord op deze veel gestelde vraag is helaas nee. Ter illustratie onderstaande palmen.

Veelgestelde vragen

  • Wat kost palmbomen kweken

Maar let er wel op dat buiten problemen met afwatering, potten en kuipen ook voor problemen kunnen zorgen wanneer de temperatuur laag is! Een plant die in de grond staat wordt van bovenaf aangevallen door de vorst, maar een plant in een kuip wordt van alle kanten door de vorst aangevallen!.

Ofwel probeert u toch wat grond bijéén te rapen om hem zo op te potten in een tijdelijke oplossing zoals een leeg conservenblikje oid ofwel koopt u in een lokale winkel het kleinste formaat potgrond.

Deze zomer bezocht ik mijn familie in Tunesie. Als dit echter niet voorhanden is, is ook zaaien in gewone potgrond mogelijk. doen het zelfs ontzettend goed in verre, koude streken zoals Noorwegen of Oekraïne! Dus met een beetje aandacht en zorg kunt u die perfecte palmboom voor uw thuisoase vinden. Uiteraard hebben wij een compleet aanbod van artikelen voor winterbescherming, waarmee u de palm kunt beschermen. Uiteraard is het gevaarlijk om uitspraken te doen zonder exact te weten om welke soort het gaat of zonder de palm te zien maar in het algemeen gaat het om verschillende individuen die samen worden opgepot voor een voller effect. Wij dachten eraan om de grootste palm af te zagen tot aan de potgrond en de kleinere volledig gelegenheid te geven om te groeien en daar nog lang van te kunnen genieten. Zet de boom voorzichtig goed neer en zorg dat het topje van de kluit net lager zit dan de grond eromheen. Deze palmen zijn sinds de koude winters van de tachtiger jaren heel goed in het Europese klimaat gegroeid en er zijn honderd jaar oude exemplaren met flinke stammen te vinden in het zuidwesten van bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk. Probeer de wortels hierbij niet te beschadigen.

com\/images_en\/thumb\/6\/63\/Plant-a-Palm-Tree-Step-11-Version-2.

U kunt overwegen om de binnenkant van uw pot met een laag noppenfolie of soortgelijk isoleermateriaal te bedekken voordat u de plant erin zet. Nergens lees ik terug dat de Kentia bloemetjes kan krijgen in de huiskamer. jpg\/v4-728px-Plant-a-Palm-Tree-Step-12-Version-2. Dus als je een palmboom in je tuin wil hebben, kan je hier lezen over alle details en eventuele problemen die je tegen kan komen. Haal de bedekking die om de wortels zit eraf.

Pas op het moment dat deze eerste zaailingen het folie beginnen te raken dient de bak op een plekje in het licht te worden gezet.

Het resultaat is een zeer sterk groeiende palmboom. Dit is indd omdat deze uitlopers aanmaakt en deze kun je verwijderen met wortel. Reactie door h vredeveld 20 april 2018 00:10 @. jpg\/v4-460px-Plant-a-Palm-Tree-Step-14. com\/images_en\/thumb\/f\/fb\/Plant-a-Palm-Tree-Step-13.

Ga naar volgend artikel

Of ga een palmboom kopen bij Teeninga Palmen

Of ga een bananenplant kopen of een Yucca Kopen