Daglelies, hostas en sedum (en helaas

Mijn favoriete plek om buiten te zijn is op mijn achterpatio. Het is niet chique, maar het kijkt op mijn tuin, is omgeven door bloembedden, en biedt wat schaduw. Het is een perfecte plek om te lezen, genieten van een kopje thee, en ontspannen op een warme, zonnige dag.

De achterpatio op mijn huis is een eenvoudige ruimte: een betonnen plaat bedekt met een aluminium luifel. Het is een lege lei voor het creëren van een mooie buitenruimte. Een schuifbare glazen deur opent naar de ruimte van de ontbijtzaal. Rechts is een loopbrug naar de oprit.

Het terras is aan drie kanten omringd door bloembedden en het gazon. In een groot bed heb ik een groot.

daglelies, hostas en sedum (en helaas.

Een ander bed heeft meer hostas en veel schaduw. Het derde bed bevat spirea en mijn kruiden.

Op de patio, Ik heb een tafel en stoelen voor vermaak. Mijn favoriete plek om te zitten, hoewel, is in mijn plastic Adirondack stoel. Ik gebruik er een als een voetsteun en hebben een kleine bijzettafel om mijn drankjes te houden. Het is niet een chique set-up, maar zijn comfortabel en gezellig. Ik heb verschillende containers met eenjarigen om het beton te verzachten: impatiens, coleus, petunias, en begonia's meestal.

Zodra het weer warm genoeg is, drink ik graag mijn ochtendthee op de patio met wat Im nu ook is.

Ik hou ervan om de vogels te horen tjilpen en geniet ervan weg te komen van het tv-nieuws, dat is wat ik kijk met mijn thee in de wintermaanden.

Een middagpauze op de patio is ook een traktatie. Ik schakel over op kruidenthee voor de middag en kijk hoe de eekhoorns komen voor een snack van pinda's, vogelzaad, of broodkorsten.

Ik heb niet altijd tijd voor avonden op de patio tijdens de week, maar in het weekend, zijn waar ik de voorkeur aan na het diner. Een warme zomeravond buiten is de perfecte manier om af te winden, hetzij met een kopje kruidentheetjes, ik drink warme thee de hele zomer lang of een biertje of glas wijn. Ik lees in de avond of chat met mijn man.

Ik hou van mijn buitenruimte, en ik zou er niet veel over veranderen. Een scherm misschien leuk om de muggen buiten te houden, maar dan zou ik mijn eekhoorns en vogels missen. Sommige zijn zelfs dapper genoeg om een walnoot uit mijn hand te nemen. Elk jaar, ik voeg meer containers en bloemen, hoewel. Dat is een update waar ik altijd aan kan werken.

The Essential Guide to growing Delicious Tomatoes.

Of je nu een eerste keer tomaten teler of meester tuinman, telen uit zaad of uit zaailingen, we beloven ons tomaat eBook is het enige hulpmiddel dat je nodig hebt om heerlijke tomaten te kweken jaar in en jaar uit (okay, misschien niet de.

Weve schetste elke stap van het proces voor u in een compleet, gemakkelijk te lezen boek. En het beste deel is zijn volledig GRATIS! Klik op de knop hieronder en download vandaag!.

Dankzij de grote sierlijke bladeren en de vaak ruige stam vormt een palm in de tuin een echte blikvanger.

Desalniettemin is het belangrijk om u goed te verdiepen in welke soort het meest geschikt is voor de standplaats die u op het oog heeft.

Toch is het ook bij winterharde palmbomen aan te raden om voldoende aandacht aan de verzorging te blijven besteden. Uiteraard kunt u rekenen op ons advies bij het maken van deze keuze. Daarna worden ze minimaal 1-3 jaar geacclimatiseerd aan het aantal lichturen in Nederland. Filter309849_checkbox:checked"). Wilt u uw tuin aankleden met de exotische charme van een palmboom in de volle grond? Zorg er dan voor dat u kiest voor een winterharde palmboom. Denk bijvoorbeeld aan de beste standplaats voor uw buitenpalm, de gewenste hoeveelheid water en eventuele bescherming tegen de kou.

Chamaerops humilis - totale hoogte 60-80 cm - pot Ø 18 cm.

Een palm in pot groeit vaak wat langzamer. Wij zijn niet alleen specialist in exotische planten en bomen, wij bieden alles wat u nodig heeft om uw palmboom goed te verzorgen. Wat vooral belangrijk is bij de verzorging van een buitenpalm is weten of een buitenpalm winterhard is. Ptychosperma macarthurii - Macarthur Palm. Dan weet u zeker dat de tropische palm goed kan overleven op de plaats van bestemming, en bent u 100% zeker van het ontvangen van een hoge kwalitatieve plant!. Washingtonia robusta Multistam - totale hoogte 70-90 cm - pot Ø 18cm.

Trachycarpus fortunei - stam 10-15 cm - totale hoogte 70-90 cm - pot Ø 28 cm.

Chamaerops humilis Vulcano - totale hoogte 50-60 cm - pot Ø 22 cm. Uiteraard kunt u bij MyPalmShop rekenen op professioneel advies van onze ervaren specialisten. Het onderhoud verschilt nogal eens per palm en niet iedere palmboom is bijvoorbeeld geschikt om s winters buiten te houden. Een palm planten buiten kan dan ook voor een unieke en exotische sfeer in uw tuin zorgen. Chamaerops humilis - totale hoogte 50-70 cm - pot Ø 17 cm. U wordt ook bij het aanschaffen van een (grote) tropische palmboom altijd gebeld of gemaild omtrent de levering en de plaatsing ervan. "); xajax_UpdateAttributeFieldsFloatingBasket(xajax. Washingtonia robusta - totale hoogte 80-100 cm - pot Ø 22 cm.

rangeslider'); if (oRangeSlider.

Phoenix canariensis - Canarische dadelpalm.

De volgende soorten zijn populaire buitenpalmsoorten en toveren uw tuin om tot tropisch paradijs. values[0]; maxBudget = ui. Een van onze palmenspecialisten zal in de meeste gevallen ook meekomen bij de levering van deze geweldige palmbomen en u advies geven omtrent de verzorging. Een beschutte plek uit de wind kan al veel verschil maken als het aankomt op de gezondheid van uw palmbomen. Uw specialist in exotische planten en bomen. zijn ook winterharde palmbomen voor buiten. Maar heeft u voldoende ruimte, kies dan vooral voor een mooie en volle buitenpalm. Chamaerops humilis - totale hoogte 50-70 cm - pot Ø 13 cm. Filter-Window[data-id='+iParentFilterId+'] input:checkbox'); if(oCheckbox.

Palmboom | MyPalmShop - MyPalmShop.

Verschillende palmsoorten zijn zeer geschikt als buitenpalm. Filter-Window select#Filter_ProductPropertyOption_218246"). Sabal mauritiiformis - totale hoogte 30+ cm - pot Ø 13 cm. Washingtonia robusta Multistam - totale hoogte 50-70 cm - pot Ø 15cm. Chamaerops humilis - totale hoogte 60-80 cm - pot Ø 22 cm. Door het creëren van een klant-account, worden uw gegevens automatisch toegevoegd aan elke bestelling in het bestelformulier.

' + variant['pot_diameter'] + ' cm\n' + '.

Ravenala madagascariensis - Reizigersboom - Madagaskarpalm. Een palmboom buiten in het Nederlandse klimaat klinkt misschien onmogelijk. Washingtonia robusta Multistam - totale hoogte 80-100 cm - pot Ø 22cm. Veitchia merrillii - Veitchiapalm - Manila. Ondanks het tropische karakter van de palmboom kan hij wel degelijk tegen het koelere Nederlandse klimaat. ' + (variant['product_type'] === 'plant' && variant['variant_latin_name'] !== null ? variant['variant_latin_name'] : variant['variant_title']) + '. Bekijk hier het brede assortiment palmen van MyPalmShop en laat u verrassen door de vele soorten en maten, kleuren en vormen van onze prachtige palmen. ' + (variant['qty_in_stock'] > 0 ? '. Deze prachtige tropische palmbomen komen vanuit alle hoeken van de wereld naar Nederland, rechtstreeks uit het land van herkomst.

Veelgestelde vragen

  • Wat kost tropische palmbomen

Sabal minor - totale hoogte 50-60 cm - pot Ø 22 cm.

In het warme klimaat in deze gebieden groeien palmen overal waar u kijkt langs de boulevards, in tuinen en zelfs op het strand.

(Enkel voor informatie over filiaal Wezep). // Zodra er op laad meer is geklikt komt er een hash in de url, dan dus onthouden dat er daar op is geklikt. Filter-Window li #ToggleShowAllKeywords_" + aProperty[1]). container-order-button > span'). ' + (variant['product_type'] === 'plant' ? variant['min_height'] : variant['pot_height'])+ ' cm\n' + '. De Trachycarpus wagnerianus is bijvoorbeeld een populaire palm in Nederlandse tuinen.

Ze worden dan ook getest naar hoge kwaliteitsstandaarden, zodat wij de allerbeste eruit kunnen kiezen om te leveren aan onze klanten.

Meld u nu aan voor extra informatie of nieuwe producten. container-order-button > span'). Sabal minor - totale hoogte 50-60 cm - pot Ø 22 cm. In Wezep is niet het volledige assortiment beschikbaar. Cycas revoluta - Palmvaren - Valse sagopalm. Een palm in pot is makkelijk te verplaatsen tijdens de winter. Dit geldt alleen bij de duurdere varianten. Maar ook binnen komt een palmboom zeer goed tot zijn recht. Om de goede keuze te kunnen maken is het dan ook belangrijk om u voorafgaand aan uw aankoop te verdiepen in de verschillende palmsoorten voor buiten.

Toch zijn er wel degelijk palmen voor buiten te vinden.

container-order-button > span'). Filter-Window[data-id=' + iParentFilterId + ']'). Het is dan ook belangrijk om u voor de aanschaf van een palmboom goed te verdiepen in de diverse soorten. Om precies de juiste keuze te maken kunt u rekening houden met de volgende punten:. De meeste palmen zijn niet zelf schonend u dient ze zelf te snoeien als het blad minder wordt. Wilt u meer weten over een specifieke palm, klik dan op het product en lees de gedetailleerde specificaties. Zo weet u altijd zeker dat u een geschikte palmboom vindt voor de plek waar u hem wilt neerzetten. Chamaerops humilis set van 3 - totale hoogte 40-60 cm - pot Ø 17 cm. Hier zitten meerdere gradaties in en afhankelijk van de winterhardheid kunt u overwegen om de palm bijvoorbeeld tijdens de wintermaanden binnen te plaatsen of extra te beschermen met isolerend materiaal.

(Enkel voor informatie over filiaal Wezep).

Trachycarpus wagnerianus - totale hoogte 50-70 cm - pot Ø 23 cm. De maximale groeihoogte is afhankelijk van de palmsoort die u kiest. Bij ons vindt u palmbomen voor zowel binnen als buiten. Palmen zijn namelijk ook erg geschikt als kamerplanten. Veel van de palmbomen die u in ons assortiment vindt zijn als buitenpalmen en kamerpalmen geschikt en kunnen dan ook naar wens geplaatst worden. Filter218271_checkbox:checked").

Ga naar volgend artikel

Of ga een palmboom kopen bij Teeninga Palmen

Of ga een bananenplant kopen of een Yucca Kopen